info Bu Kişisel Blog'da Yazı'ya yazılmış yorum ve 2 yazar bulunmaktadır.

Hızlı ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Full İzle

Etiketler :

AÇIKLAMA ;
Dom ve Brain'a son işlerinden 100 Milyon Dolar gibi bir para kalmıştır, onlar bu paranın keyfini sürmektedirler fakat evlerine olan özlemleri onları huzursuz etmektedir. Bu para emeklilikleri için yeterlidir fakat sonsuza dek kaçmaları ve evlerinden uzak yaşamaları gerekmektedir. Bu sırada Hobbs ortaya çıkar, 12 ülkede nam salmış oldukça zeki bir adam olan Shaw'ın peşindedir. Bu konuda Dom ve ekibinden yardım ister. Dom dünyaya dağılmış olan ekibi tekrar bir araya toplar ve karşılığında ekip ondan özgürlüklerini geri ister, yani eve dönecekler ve komple affa uğrayacaklardır. Hobbs istemeyerek de olsa kabul eder ve ekip işe koyulur. Letty ise Dom'un öldüğünü düşünmektedir. Shaw ile birlikte çalışan Letty bu durumda kimin tarafında yer alacaktır? SOSYOGAZİ.BLOGSPOT.COM iyi seyirler diler :)
Hızlı ve Öfkeli Türkçe Dublaj Ücretsiz Full HD Kalite izleme imkanı veriyoruz alttaki verdigim linkten giriyorsunuz ve sitenin içinde ''REKLAMI KAPAT'a tıklayarak donmadan izleyebilirsiniz keyifli ve eglenceli izlemeler :)

İZLEMEK İÇİN TIKLA

hızlı ve öfkeli 6,hızlı ve öfkeli,hızlı öfkeli,hızlı ve öfkeli türkçe,hızlı ve öfkeli full izle,hızlı ve öfkeli 6 full izle,hızlı ve öfkeli 6 türkçe dublaj izle,fast and furıous 6,hızlı ve öfkeli indir


0 yorum: